Inschrijven bij de VVWM

De Vereniging Verhuurders Woonruimtes Maastricht is opgericht op 6 mei 2015 en kent inmiddels ruim 400 leden. De vereniging heeft tot doel het bevorderen, afstemmen en uitdragen van gemeenschappelijke zaken op het gebied van de ruimtelijke ordening en wonen in de gemeente Maastricht van particuliere verhuurders. Tevens zullen zij optreden als vertegenwoordiger(spreekbuis) van de leden om hun gemeenschappelijke belangen te kunnen uitdragen en afstemmen.

 

Leden van de VVWM kunnen gebruik maken van de collectiviteitskortingen en ontvangen daarnaast periodieke updates met informatie over veranderingen in regelgeving, zowel op lokaal en landelijk niveau. Hierbij valt te denken aan het legalisatietraject, woningsplitsings en -omzettingsbeleid, wijzigingen in het woningwaarderingsstelsel, aangifte inkomstenbelasting, overdracht van onroerend goed aan kinderen, brandveiligheid etc. Daarnaast worden er tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering  gastsprekers als een notaris, fiscalist e.d. uitgenodigd over relevante onderwerpen.

Inschrijfformulier

Lid worden van de vereniging kan door middel van het invullen van onderstaand inschrijfformulier. Gebruikt u liever een papieren inschrijfformulier? Download het inschrijfformulier en stuur het retour naar info@vvwm.nl. Na inschrijving ontvangt u de laatste updates en indien u nog vragen heeft kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen

Adressen panden

CONTRIBUTIE VVWM

De jaarlijkse contributie voor de VVWM bedraagt €60,00 per kalenderjaar.

Heerderdwarsstraat 43

6224LS Maastricht

E: info@vvwm.nl

T: enkel voor leden

Vereniging

Verhuurders

Woonruimtes

Maastricht