Collectiviteitskorting onderhoud brandveiligheidsvoorzieningen

Al sinds de oprichting van de VVWM in 2015 worden er vanuit de leden vragen gesteld over een collectiviteit op het onderhoud van de brandveiligheidsvoorzieningen. Uit navraag onder verschillende verhuurders blijkt dat de gemiddelde verhuurder in Maastricht voor het onderhoud van een 6kg brandblusser tussen de €9,75 en €17,50 (excl BTW) kwijt is.

 

Na een lange tijd van onderhandelen heeft de VVWM een geschikte partner gevonden. Niet alleen zijn er zéér scherpe tarieven overeengekomen, tevens is er ook gekeken naar de randvoorwaarden als een landelijke partij, vaste contactpersoon, geen voorrijkosten etc. Via info@vvwm.nl kunt u de brochure aanvragen. In de brochure vindt u meer informatie terug over het aanmelden, tarieven, inkoopkortingen, logboeken, meerjaren onderhoudsbegrotingenn etc.

 

Via de website info@vvwm.nl kunt u zich als lid van de VVWM eenvoudig aanmelden. U kunt hier ieder pand afzonderlijk aanmelden, aangeven welke voorzieningen u wilt onderhouden en een inschatting van de aantallen geven. Tijdens het onderhoud worden de exacte aantallen vastgesteld. Na aanmelding zal de contactpersoon contact met u opnemen over de planning en eventuele vragen.

MELD U AAN VIA INFO@VVWM.NL

Heerderdwarsstraat 43

6224LS Maastricht

E: info@vvwm.nl

T: enkel voor leden

Vereniging

Verhuurders

Woonruimtes

Maastricht